Man op een bankje

Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis test

Ben jij (over)gevoelig voor kritiek en afwijzing van anderen?  Vermijd je daarom situaties uit angst dat dit mogelijk kan voorkomen? Voel jij je vaak onzeker in sociale situaties en minderwaardig aan anderen? Ben jij ervan overtuigd dat je grote uiterlijke en innerlijke tekortkomingen hebt?

Doe dan onze persoonlijkheidsstoornis test. De test laat je zien of je mogelijk een persoonlijkheidsstoornis hebt.

Wat is de persoonlijkheidsstoornis test?

De persoonlijkheidsstoornis test is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld. De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik een persoonlijkheidsstoornis?’.

Wanneer er uit de persoonlijkheidsstoornis test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt, zoek dan professionele hulp.  Neem contact op met je huisarts, deze kan jou verder helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huisarts je doorverwijst naar Lentis. Wij bieden behandelingen aan voor deze persoonlijkheidsstoornis. Je hoeft dit niet alleen op te lossen.

Wat de uitslag van de persoonlijkheidsstoornis test ook is, jij kent je eigen situatie het beste. Als je twijfelt of je een persoonlijkheidsstoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.

Heb je het vermoeden dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt? Doe dan gelijk onze persoonlijkheidsstoornis test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.