Nadenkende man bij water

Paniekstoornis test

Heb je een paniekaanval gehad en heb je hierna nog last van angsten? Ervaar je bijvoorbeeld heftige angstgevoelens terwijl hier geen reden voor is? Het je last van trillingen, duizelingen en hartkloppingen terwijl er fysiek niets met je aan de hand is? Doe dan de angststoornis test. De test laat je zien of je mogelijk een paniekstoornis hebt.

Wat is de Angststoornis test?

De angststoornis test is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld. De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik een paniekstoornis’.

Wanneer er uit de angststoornis test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een angststoornis hebt, zoek dan professionele hulp. Neem contact op met je huisarts, deze kan jou verder helpen. Een paniekstoornis is goed te behandelen, je hoeft dit niet alleen te doen.

Wat de uitslag van de angststoornis test ook is, jij kent je eigen situatie het beste. Als je twijfelt of je een angststoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.

Heb je het vermoeden dat je een angststoornis hebt? Doe dan gelijk onze angst test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een paniekstoornis (of een andere angststoornis).