'Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn'
De Schakel, het buffet

Wijkrestaurant de Schakel

In restaurant De Schakel kunnen cliënten, medewerkers en bezoekers genieten van lekker eten in een prettige ambiance. Komt u een keer langs in ons restaurant?

Met gastvrije groet, het team restaurant De Schakel.

Wat staat er op het menu?

In De Schakel kunt u dagelijks terecht voor een vers bereide maaltijd. U kunt kiezen uit twee menu’s: naast de traditionele Hollandse Keuken serveren wij wereldgerechten. Voor € 9,75 heeft u een 3-gangen menu. Doordeweeks serveert het restaurant ook een broodje van de dag.

Eet u vegetarisch of heeft u een dieet? Geef dit dan aan bij onze gastvrouw, dan houdt zij daar rekening mee.

Voor deze week 10 mei t/m 16 mei staat op het menu

Voor deze week 17 mei t/m 23 mei staat op het menu

 

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een verjaardag, jubileum, familiefeest of gewoon met buren of een stel vrienden iets te vieren? Dan verzorgen wij dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lunch, themabuffet, verjaardag of high tea.

Neem voor meer informatie contact op met Herman Overberg, gastheer van De Schakel. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 51 83 59 47. Op basis van uw wensen maakt hij een offerte op maat.

Wilt u reserveren?

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. Bent u met meer dan 6 personen, reserveer dan een dag van tevoren via het online formulier. U kunt ook bellen: (050) 409 74 56, of e-mailen naar wijkrestaurantschakel@lentis.nl.

Restaurant De Schakel

Reserveer hier uw tafel bij restaurant De Schakel.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :

Wat zeggen onze bezoekers?

Wilt u ook laten weten wat u van restaurant De Schakel vond? Geef het door aan ons team, en wie weet ziet u uw recensie terug op de site!

#

De Schakel overzicht restaurant

Feedback