De Schakel, het buffet

De Schakel

Bewoners, cliënten, buurtbewoners en medewerkers maken samen gebruik van restaurant De Schakel. Dagelijks, ook op zon- en feestdagen kunt u gezellig een kopje koffie drinken en genieten van lekker eten met vriendelijke bediening.

Ons restaurant is dagelijks geopend van 9.00 – 15.00 uur. Iedere dag, ook op zon- en feestdagen van 11.30 – 13.30 uur bereiden wij voor u uit verse ingrediënten een heerlijke maaltijd of lunch.

Familie, vrienden en buurtbewoners zijn uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant. Zij kunnen al genieten van een heerlijke maaltijd vanaf € 8,05.

Werken tijdens uw bezoek aan De Schakel, dat kan. Het gehele restaurant beschikt over gratis WIFI.

Diner menu’s

Wilt u weten wat er op het menu staat? Neem dan contact op met het restaurant.

Prijzen

De prijzen van onze producten zijn te zien op de prijslijst.

Onze specialiteiten

Wij regelen graag voor u in een gezellige ambiance uw lunches, themabuffetten, verjaardagen, high tea etc. Hebt u iets te vieren, kom dan lekker een kopje koffie/thee met eventueel gebak nuttigen. Het 2e kopje is dan natuurlijk ook gratis. Hebt u een groot feest te vieren en thuis is het te klein, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Herman Overberg, gastheer van De Schakel. Hij is te bereiken op telefoon nummer 06 51835947. Op basis van uw wensen maakt hij dan een offerte op maat.

Wat zeggen onze bezoekers?

Wilt u ook laten weten wat u van restaurant De Schakel vond? Geef het door aan ons team, en wie weet ziet u uw recensie terug op de site!

Reserveren

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. Bent u met meer dan 6 personen dan graag een dag van tevoren reserveren via het
online formulier of u kunt bellen/mailen naar:
Telefoon (050) 409 74 56
wijkrestaurantschakel@lentis.nl

Restaurant De Schakel

Reserveer hier uw tafel bij restaurant De Schakel.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :

Team

De Kimme, Herman

Uw gastheer Herman Overberg

De Schakel groepsfoto

De Schakel groepsfoto

#

De Schakel overzicht restaurant

Feedback