'Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn'
Zuidend2

Wijkrestaurant Zuidend

In restaurant Zuidend kunnen cliënten, medewerkers en andere bezoekers genieten van lekker eten in een prettige ambiance. Ons restaurant staat voor groen en duurzaam: we maken voor onze gerechten zoveel mogelijk gebruik van regionale producten.

Alida Leemburg is een van de gastvrouwen van Zuidend. Niet alleen zorgt ze ervoor dat u het naar uw zin heeft. Ook begeleidt ze in Zuidend mensen voor wie het op dit moment moeilijk is een baan te vinden. Zodat deze mensen hopelijk straks een mooie baan in de horeca vinden. Alida over haar ervaring bij Zuidend:

“We draaien nu 10 dagen en merken dat de gasten tevreden zijn en het wel sjiek vinden om bediend te worden. Ook hebben er al wat wandelaars genoten van een diner in de tuin en die waren zeer tevreden. In de avond kunnen cliënten gezellig biljarten, kletsen en met elkaar in de tuin zitten onder het genot van een alcoholvrij drankje.”

Komt u een keer langs in ons restaurant?

Met gastvrije groet, het team restaurant Zuidend.

Wat staat er op het menu?

In restaurant Zuidend kunt u dagelijks terecht voor een vers bereide maaltijd. U kunt kiezen uit twee menu’s: naast de traditionele Hollandse Keuken serveren wij wereldgerechten. Voor € 10,20 heeft u een 3-gangen menu. Doordeweeks serveert het restaurant ook een broodje van de dag.

Eet u vegetarisch of heeft u een dieet? Geef dit dan aan bij onze gastvrouw, dan houdt zij daar rekening mee.

Voor deze week 26 september t/m 2 oktober staat op het menu

 

 

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een verjaardag, jubileum, familiefeest of gewoon met buren of een stel vrienden iets te vieren? Dan verzorgen wij dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lunch, themabuffet, verjaardag of high tea.

Neem voor meer informatie contact op met Monique Tuinstra, gastvrouw van Zuidend. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-46 42 53 38 . Op basis van uw wensen maakt ze een offerte op maat.

Wilt u reserveren?

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.
Wanneer u wilt komen eten, graag reserveren tussen 10.00-14.00 uur.
Bent u met meer dan 6 personen, reserveer dan een dag van tevoren via het online formulier. U kunt ook bellen: 050-409 7226 , of e-mailen naar wijkrestaurantzuidend@lentis.nl.

Restaurant Zuidend

Reserveer hier uw tafel bij restaurant Zuidend.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • :

Wat zeggen onze bezoekers?

Wilt u ook laten weten wat u van restaurant Zuidend vond? Geef het door aan ons team, en wie weet ziet u uw recensie terug op de site!

Mevrouw Ten Berg (’t Holthuys, 7 juni 2022):
Hier in geen jaren zo lekker gegeten. Mijn compliment en succes!

Richard:
‘We hebben vorige week vrijdag een bezoek gebracht aan het restaurant en heerlijk genoten van een lunch met smoothie en wrap. We wilden in de tuin zitten maar het weer viel een beetje tegen. Binnen was een gezellige sfeer. De ontvangst was prima. Er is nu geen buffet maar bediening aan tafel dat is een hele verandering in vergelijking met het buffet restaurant van de Schakel zeg.
De tuin vinden wij mooi geworden. Heel veel succes met deze mooie aanwinst!! We komen zeker nog eens terug.’

 

Take away lunch bestellen voor medewerkers Lentis

Op maandag tot en met vrijdag kunnen medewerkers van Lentis een ’take away’ lunch bij ons bestellen. Bestel voor 10 uur ’s ochtends en geef daarbij aan hoe laat je je lunch bij Zuidend komt ophalen. Je betaalt je lunch online via Ideal.

Je kunt hier je bestelling doorgeven.

#