Home Theatergroep Foolcolor

Theatergroep Foolcolor

Dagbesteding

Theatergroep Foolcolor is een uitdagende en creatieve dagbesteding voor (ex)-cliënten van Lentis. Foolcolor kan ingezet worden voor een speelse aanvulling op het thema van een congres, symposium of studiedag. Wij bieden korte voorstellingen op maat waarin de kern van een onderwerp helder en doeltreffend wordt uitgelicht.

Praktisch

Foolcolor repeteert iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur voor verschillende voorstellingen. Heb jij zorg bij Lentis en kan je een indicatie of een PGB krijgen voor deze vorm van dagbesteding? En lijkt het je leuk om te acteren, dansen en/of zingen? Dan is Foolcolor misschien wel iets voor jou!

Contact

Voor vragen en aanmelding bij de theatergroep kun je contact opnemen met Ine Paulien, scenarioschrijver en regisseur:

Ine Paulien Weijer
ip.weijer@lentis.nl
06-28834689

Voorstellingen:

Een greep uit de voorstellingen ontwikkeld door theatergroep Foolcolor.

Lucht

Een indringende theatervoorstelling van 20 minuten van vier mensen die met eenzaamheid te kampen hebben.

Ligakoeken

Een indringende theatervoorstelling van 30 minuten waarin de invloed van een psychisch zieke ouder op een kind pijnlijk in beeld komt. Bekijk hier de registratie van Ligakoeken.

Michelle

Een indringende en liefdevolle theatervoorstelling van 15 minuten over de nieuwe behandelmethode waarin naasten meewerken in de behandelmethode van de patiënt. Bekijk hier de registratie van Michelle.