laptop

Chatten met ervaringsdeskundigen

Op onze website hebben we een chatfunctie. Hier kun je chatten met ervaringsdeskundigen. Zij hebben zelf te maken gehad met psychische klachten. Na hun herstel hebben ze een studie gevolgd om anderen te ondersteunen bij hun herstel. Via de Lentis chat kunnen de ervaringsdeskundigen je helpen met vragen over Lentis of jouw herstel. Dit kan anoniem als jij dat wilt. Wil je meer weten over de inzet van ervaringsdeskundigen bij Lentis, kijk dat op pagina van Bureau Ervaringsdeskundigheid (BEL).

Ruimere beschikbaarheid chat in verband met het Corona-virus

Er worden op dit moment veel maatregelen genomen rondom het Corona-virus. We snappen dat dit impact kan hebben als je te maken hebt met psychische klachten. Uiteraard kun je nog steeds terecht bij je behandelaar, maar mocht je behoefte hebben aan een gesprek, dan kun je vanaf woensdag 17 maart elke middag chatten met een ervaringsdeskundige. De chat is geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Je kunt de chat vinden op elke pagina van de Lentis website. Rechtsonder zie je de knop voor de Lentis chat. Als je hierop klikt kun je je aanmelden voor een gesprek. Heb je vragen en is de Lentis chat gesloten, kijk dan op onze contact pagina. Wil je meer weten over zelfhulp, kijk dan op onze pagina over zelfhulp.

Feedback