Home Jonx Jeugd GGZ en Autismezorg

Jeugd GGZ en Autismezorg voor alle leeftijden

Jonx

Jonx is onderdeel van Lentis en is er voor kinderen en jongeren tot 23 jaar met psychische problemen en hun ouders of verzorgers. Daarnaast biedt Jonx zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme (ASS).

Jonx Ambulant

Jonx Ambulant is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar, met alle vormen van psychische problematiek. Zoals bijvoorbeeld ADHD, Autismespectrumstoornissen en angst- en stemmingsstoornissen.

Jonx Ambulant heeft diverse vestigingen verspreid over de provincie Groningen. Zij bieden advies, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Samen met kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers werken zij aan effectieve oplossingen van de klachten en problemen. Ze bieden hulp op de vestigingen, maar ook thuis en op school.

Jonx Autisme Team Noord-Nederland

Jonx Autisme Team Noord-Nederland (ATN) is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een Autismespectrumstoornis. ATN helpt hele jonge kinderen en hun ouders, maar ook jongeren en volwassenen. Er zijn diverse vestigingen verspreid over de drie noordelijke provincies.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jonx