Home Locaties De Brink in Zuidlaren

De Brink in Zuidlaren

Voor wie is De Brink in Zuidlaren bedoeld?

De Brink is een woonafdeling voor mensen die te maken hebben met langdurige psychische klachten. Op De Brink ondersteunen we cliënten in het benutten van hun eigen mogelijkheden. We werken aan het geven van een invulling aan het dagelijkse leven. Dit is de basis voor verdere ontwikkeling richting een (begeleide) woonplek. Lees hier meer over langdurige zorg en wonen bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De Brink ligt op het terrein van Dennenoord in Zuidlaren. Het gebouw De Brink en de Es hebben samen 27 kamers, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle kamers hebben een eigen toilet en douche. De kamers op de eerste verdieping hebben een keukentje met eigen kookgelegenheid. Op de begane grond is een huiskamer en gezamenlijke keuken. Er is een ruimte waar activiteitentherapie wordt geboden.

Aanmelden

Verwijzers kunnen voor een aanmelding een mail sturen naar het secretariaat ART via ARTsecretariaat@lentis.nl. Het secretariaat verwerkt de aanmelding en de verwijzer krijgt een ontvangstbevestiging. Op het eerstvolgende triageoverleg wordt de aanvraag besproken. De week na het overleg nemen we telefonisch of per mail/brief contact op.

Heb je vragen of behoefte aan overleg over een verwijzing? Neem dan gerust contact op met het secretariaat ART per bovenstaande mail of op het telefoonnummer 050-4097419. Zij brengen je met de juiste persoon in contact.