Home Locaties De Es in Zuidlaren

De Es in Zuidlaren

De Es is een afdeling voor Langdurige zorg, gericht op mensen met ernstige psychiatrische kwetsbaarheden en daarmee samenhangende problemen. De afdeling biedt behandeling en begeleiding. Lees hier meer over langdurige zorg bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De Es ligt op het terrein van Dennenoord in Zuidlaren. Het gebouw De Es heeft 27 kamers, verdeeld over de begane grond en verdieping. Alle kamers hebben een eigen toilet en douche. De kamers op de verdieping hebben een keukentje met eigen kookgelegenheid. Op de begane grond is een huiskamer en gezamenlijke keuken. Er is een ruimte waar activiteitentherapie wordt geboden.

Aanmelden

Verwijzers kunnen voor een aanmelding een mail sturen naar het secretariaat ART via ARTsecretariaat@lentis.nl. Het secretariaat verwerkt de aanmelding en de verwijzer krijgt een ontvangstbevestiging. Op het eerstvolgende triageoverleg wordt de aanvraag besproken. De week na het overleg nemen we telefonisch of per mail/brief contact op.

Heb je vragen of behoefte aan overleg over een verwijzing? Neem dan gerust contact op met het secretariaat ART per bovenstaande mail of op het telefoonnummer 050-4097419. Zij brengen je met de juiste persoon in contact.