Home Locaties Fasehuis Eugeria

Fasehuis Eugeria

Voor wie is het Fasehuis bedoeld?

In het Fasehuis Eugeria verblijven mensen die vanwege psychiatrische problemen beperkingen ervaren. Dit kan op allerlei levensgebieden zijn, zoals wonen, werken, sociale contacten of boodschappen doen. Als dit je nog niet goed lukt, kun je tijdelijk in het fasehuis verblijven. Je leert om je zelfredzaamheid te vergroten en weer zo zelfstandig mogelijk te leven. Lees hier meer over FACT-zorg bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Eugeria is gevestigd in een karakteristiek pand in de Groningse wijk Helpman. We hebben plaats voor 28 mensen. Je maakt onderdeel uit van één van de vier huiskamergroepen, die aansluiten bij jouw fase van herstel. Het gebouw is voorzien van een lift en beschikt ook over kamers voor mindervalide cliënten. Je krijgt een gemeubileerde kamer die is voorzien van een wastafel. Daarnaast kun je gebruik maken van gezamenlijke douches, toiletten, wasmachines, drogers.

Bekijk de video hieronder voor een rondleiding door Fasehuis Eugeria

Aanmelden

Je huisarts of behandelaar dient voor jou een aanvraag in. Behandelaren kunnen hun verwijzing sturen naar aanmeldingeneugeria@lentis.nl. De behandelaar vanuit Eugeria pakt het dan verder op.